Menu główne:
> 100% świeżego mięsa i podrobów
> tylko lokalne surowce
> stała kontrola weterynaryjna
> tradycyjny proces produkcji - w manufakturze, nie w fabryce
> składniki gotowane w sosie własnym bez dodatku wody i bulionu
> jeden rodzaj białka zwierzęcego
> bez dodatku zbóż zawierających gluten
> nie zawiera sztucznych konserwantów, kolorantów i wzmacniaczy smaku
SKŁAD: wieprzowina (100%: 40% mięsa z tkanki mięśniowej, 30% płuc, 15% wątroby, 15% przełyków)
ANALIZA SKŁADU: białko 15,0%, tłuszcz 11,0%, włókno surowe 0,3%, popiół surowy 1,4%, wilgotność 69,5%
> 100% świeżego mięsa
> tylko lokalne surowce
> stała kontrola weterynaryjna
> tradycyjny proces produkcji - w manufakturze, nie w fabryce
> składniki gotowane w sosie własnym bez dodatku wody i bulionu
> jeden rodzaj białka zwierzęcego
> bez dodatku zbóż zawierających gluten
> nie zawiera sztucznych konserwantów, kolorantów i wzmacniaczy smaku
SKŁAD: dziczyzna (100% mięsa z tkanki mięśniowej)
ANALIZA SKŁADU: białko 19,5%, tłuszcz 9,4%, włókno surowe 0,3%, popiół surowy 1,7%, wilgotność 66,0%
> 100% świeżego mięsa i podrobów
> tylko lokalne surowce
> stała kontrola weterynaryjna
> tradycyjny proces produkcji - w manufakturze, nie w fabryce
> składniki gotowane w sosie własnym bez dodatku wody i bulionu
> jeden rodzaj białka zwierzęcego
> bez dodatku zbóż zawierających gluten
> nie zawiera sztucznych konserwantów, kolorantów i wzmacniaczy smaku
SKŁAD: konina (100%: 40% mięsa z tkanki mięśniowej, 20% serc, 20% płuc, 20% ozorów)
ANALIZA SKŁADU: białko 17,0%, tłuszcz 8,1%, włókno surowe 0,3%, popiół surowy 1,5%, wilgotność 71,0%
> 98% świeżego mięsa i podrobów
> tylko lokalne surowce
> stała kontrola weterynaryjna
> tradycyjny proces produkcji - w manufakturze, nie w fabryce
> składniki gotowane w sosie własnym bez dodatku wody i bulionu
> jeden rodzaj białka zwierzęcego
> bez dodatku zbóż zawierających gluten
> nie zawiera sztucznych konserwantów, kolorantów i wzmacniaczy smaku
SKŁAD: wołowina (98%: 40% mięsa z tkanki mięśniowej, 20% serc, 20% wątroby i 18% płuc), marchew (1%), minerały i witaminy (1%)
DODATKI DIETETYCZNE NA KG: witamina A 2800 UI, witamina D3 180 UI, witamina E 30mg
ANALIZA SKŁADU: białko 14,6%, tłuszcz 8,0%, włókno surowe 0,4%, popiół surowy 2,5%, wilgotność 52,0%, wapń 0,4%, fosfor 0,1%
> 87% świeżego mięsa
> tylko lokalne surowce
> stała kontrola weterynaryjna
> tradycyjny proces produkcji - w manufakturze, nie w fabryce
> składniki gotowane w sosie własnym bez dodatku wody i bulionu
> jeden rodzaj białka zwierzęcego
> bez dodatku zbóż zawierających gluten
> nie zawiera sztucznych konserwantów, kolorantów i wzmacniaczy smaku
SKŁAD: mięso z indyka (43,5%), mięso z kurczaka (43,5%), ryż (11%), marchew (1%), minerały i witaminy (1%)
DODATKI DIETETYCZNE NA KG: witamina A 2800 UI, witamina D3 180 UI, witamina E 30mg
ANALIZA SKŁADU: białko 14,0%, tłuszcz 12,0%, włókno surowe 0,4%, popiół surowy 3,0%, wilgotność 60,0%, wapń 0,6%, fosfor 0,4%
> 83% świeżego mięsa
> tylko lokalne surowce
> stała kontrola weterynaryjna
> tradycyjny proces produkcji - w manufakturze, nie w fabryce
> składniki gotowane w sosie własnym bez dodatku wody i bulionu
> jeden rodzaj białka zwierzęcego
> bez dodatku zbóż zawierających gluten
> nie zawiera sztucznych konserwantów, kolorantów i wzmacniaczy smaku
SKŁAD: mięso z gęsi (83%), ryż (9%), marchew, minerały i witaminy (1%), żurawina, olej lniany
DODATKI DIETETYCZNE NA KG: witamina A 2800 UI, witamina D3 180 UI, witamina E 30mg
ANALIZA SKŁADU: białko 13,0%, tłuszcz 15,0%, włókno surowe 1,2%, popiół surowy 4,5%, wilgotność 60,0%, wapń 1,2%, fosfor 0,5%
> 86% świeżego mięsa
> tylko lokalne surowce
> stała kontrola weterynaryjna
> tradycyjny proces produkcji - w manufakturze, nie w fabryce
> składniki gotowane w sosie własnym bez dodatku wody i bulionu
> jeden rodzaj białka zwierzęcego
> bez dodatku zbóż zawierających gluten
> nie zawiera sztucznych konserwantów, kolorantów i wzmacniaczy smaku
SKŁAD: dziczyzna (86% mięsa z tkanki mięśniowej), ziemniaki (11%), marchew (1,5%), minerały i witaminy (1%), żurawina (0,5%)
DODATKI DIETETYCZNE NA KG: witamina A 2800 UI, witamina D3 180 UI, witamina E 30mg
ANALIZA SKŁADU: białko 16,0%, tłuszcz 13,0%, włókno surowe 0,5%, popiół surowy 2,7%, wilgotność 59,0%, wapń 0,4%, fosfor 0,2%
> 86% świeżego mięsa
> tylko lokalne surowce
> stała kontrola weterynaryjna
> tradycyjny proces produkcji - w manufakturze, nie w fabryce
> składniki gotowane w sosie własnym bez dodatku wody i bulionu
> jeden rodzaj białka zwierzęcego
> bez dodatku zbóż zawierających gluten
> nie zawiera sztucznych konserwantów, kolorantów i wzmacniaczy smaku
SKŁAD: mięso z jelenia (86% mięsa z tkanki mięśniowej), ziemniaki (11%), marchew (1,5%), minerały i witaminy (1%), żurawina (0,5%)
DODATKI DIETETYCZNE NA KG: witamina A 2800 UI, witamina D3 180 UI, witamina E 30mg
ANALIZA SKŁADU: białko 16,5%, tłuszcz 10,8%, włókno surowe 0,4%, popiół surowy 2,6%, wilgotność 60,0%, wapń 0,3%, fosfor 0,1%
> 86% świeżego mięsa i podrobów
> tylko lokalne surowce
> stała kontrola weterynaryjna
> tradycyjny proces produkcji - w manufakturze, nie w fabryce
> składniki gotowane w sosie własnym bez dodatku wody i bulionu
> jeden rodzaj białka zwierzęcego
> bez dodatku zbóż zawierających gluten
> nie zawiera sztucznych konserwantów, kolorantów i wzmacniaczy smaku
SKŁAD: konina (86%: 35% mięsa z tkanki mięśniowej, 17% serc, 17% płuc, 17% ozorów), ziemniaki (9%), marchew (2%), jabłka (1%), siemię lniane (1%), minerały i witaminy (1%)
DODATKI DIETETYCZNE NA KG: witamina A 2800 UI, witamina D3 180 UI, witamina E 30mg
ANALIZA SKŁADU: białko 15,0%, tłuszcz 12,0%, włókno surowe 0,5%, popiół surowy 2,7%, wilgotność 61,0%, wapń 0,4%, fosfor 0,2%